Contacteer ons
Tel:
winkelwagen
0 items - 0,00

Retourbeleid

Retourbeleid

Herroepingsrecht   

Je hebt het recht om alle items die bij Mevrouw LEF werden gekocht, binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Wil je van dit recht gebruik maken, dan breng je Mevrouw LEF hiervan schriftelijk op de hoogte per post (Mevrouw LEF, Marktweg 9, 9300 Aalst) of via e-mail (info@mevrouwlef.be)

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gedragen, bevuilde, beschadigde, gewassen of onvolledige artikelen
  • artikelen waarvan het etiket is verwijderd
  • artikelen die geuren bevatten van parfums of andere

Indien aan bovenstaande voorwaarden niet voldaan is, behoudt Mevrouw LEF zich het recht de artikelen naar de afzender terug te sturen.

 

Hoe retourneren?

  1. Stuur ons een e-mail met jouw naam en het nummer van je bestelling om jouw retour te melden.
  2. Het artikel moet binnen een termijn van 14 werkdagen in de originele verpakking terugbezorgd worden, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, samen met het ingevulde retourformulier en dit naar het adres: Mevrouw LEF, Marktweg 9, B-9300 Aalst.
  3. Van zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen wordt de terugbetaling van jouw artikel binnen de 14 dagen uitgevoerd.

 

Terugbetalingen

Indien aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het volledige bedrag, inclusief verzendingskosten, worden terugbetaald op dezelfde betaalwijze als die voor de aankoop is gebruikt.

 

Ruilen

Ruilen is alleen mogelijk binnen hetzelfde product. Alle producten zijn unisex en bestaan slechts in één maat (taille unique). De afmetingen van de kledingstukken staan steeds vermeld bij de productbeschrijving. Heb je specifieke wensen, dan kan je altijd een e-mail sturen met jouw vragen.

Om een artikel voor een ander te ruilen, dien je een e-mail te sturen naar info@mevrouwlef.be met de vraag om het desbetreffende artikel te ruilen. Je kan vervolgens binnen de 14 dagen na ontvangst, het artikel retourneren naar Marktweg 9, B-9300 Aalst.

Gedragen, bevuilde, beschadigde, gewassen artikelen worden niet terug genomen.