Contacteer ons
Tel:
winkelwagen
0 items - 0,00

Privacybeleid

Privacybeleid

De verantwoordelijke voor de verwerking, Mevrouw LEF respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens, alsook de General Data Protection Regulation ‘GDPR’, de nieuwe Europese privacywetgeving sinds 25 mei 2018.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: verwerken van de bestelling, facturering, opvolgen van de solvabiliteit, versturen van nieuwsbrieven en reclame- en/of marketingdoeleinden.

 

Welke gegevens worden verzameld en bewaard?

  • Wanneer u een account aanmaakt: naam, e-mailadres.
  • Wanneer u het contactformulier invult: naam, e-mailadres.
  • Wanneer u aankopen doet via de webshop: naam, voornaam, e-mailadres, adres, telefoonnummer.
  • Wanneer u deelneemt aan enquêtes of wedstrijden kan u gevraagd worden bepaalde persoonlijke gegevens mee te delen: o.a. naam, voornaam, adres, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer.
  • Logbestandgegevens: IP-adres, geopende pagina’s, muisklikken, de datum en tijd van uw verzoek, uw browser, aankopen, bestellingen, retours, enzovoort. Deze gegevens laten ons toe u te herkennen, en kunnen ons vertellen hoe u onze diensten gebruikt.

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. Bovendien heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen.
  • een e-mail te verzenden naar info@mevrouwlef.be.

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Hiertoe kan u zich steeds richten tot Mevrouw LEF, Marktweg 9, 9300 Aalst, info@mevrouwlef.be.

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Mevrouw LEF heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

Mevrouw LEF houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. Indien u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u ons contacteren op info@mevrouwlef.be.

 

Gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van jouw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van jouw computer of op jouw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer je een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. Op de website van Mevrouw LEF zijn er cookies van WordPress, Google Analytics, Woocommerce…

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.