Contacteer ons
Tel:
winkelwagen
0 items - 0,00

Partners

Partners

Is Mevrouw LEF een schot in de roos? Dan heb ik dat niet alleen aan mezelf te danken. Op deze partners kan ik rekenen. Ik kan hen blind vertrouwen. Zij zorgen mee voor de klanttevredenheid en de kwaliteit van service die Mevrouw LEF aanbiedt.

 

BANALEBO

www.banalebo.be

Banalebo staat voor BAkken en NAaien met LEen en BObonne. Leen is 36 jaar, moeder van twee en leerkracht. Ze eet én bakt graag gebak. Haar vrije tijd vult ze met naaien, onder andere voor Mevrouw LEF. Zij is mijn partner in fashion (en laat ik haar fantastische ouders niet vergeten, die ik bij deze benoem tot logistiek directeur ?).

 

TO THE LETTER. COMMUNICATION

www.tothelettercommunication.com

Liesbeth Corthals is een freelance contentwriter en creatieve duizendpoot met vaste stek in Malta, eega van Frank, moeder van twee met een onstilbare honger naar avontuur en afwisseling. Ze staat klaar om jouw communicatienoden om te zetten in woord en beeld.

 

PART OF THE VISION

www.partofthevision.com

Momenten en spontaniteit zijn de essentiële factoren die een belangrijke rol spelen in de foto’s van Evelien en Thomas. Want fotografie moet niet braaf en eenvoudig zijn, het moet je kunnen verbazen. Wij waren alvast van onze sokken geblazen.

 

AAROVA

www.aarova.be

AAROVA is een dynamische beschutte werkplaats met meer dan 350 werknemers, die als missie heeft personen met een arbeidshandicap tewerk te stellen in een bedrijfseconomische realiteit.

 

CONVERSAL

www.conversal.be

Conversal werd in 2011 opgericht door zaakvoerder Jeroen Buggenhoudt en is inmiddels een betrouwbare en sterke speler op gebied van webdesign en webmarketing. Intussen ontwikkelden ze al meer dan 500 websites voor meer dan 400 tevreden klanten in heel Vlaanderen. Mevrouw LEF is er één van.

 

STOFFEN VAN LEUVEN

www.stoffenvanleuven.be

Op zoek naar het geknipte stofje voor dat prachtige modieuze jurkje, die beeldige gordijnen of die magistrale trouwjurk? Stoffen Van Leuven is een familiebedrijf met een passie voor de beste stoffen. Al 3 generaties lang, sinds 1950, selecteren en verkopen ze alle mogelijke stoffen en fournituren aan particulieren en professionelen.