Contacteer ons
Tel:
winkelwagen
0 items - 0,00

Niets moet. Alles is een keuze.

Niets moet. Alles is een keuze.

01jul

Ik had een droom. Neen… stop. Ik had veel dromen. En dat is ook niet helemaal correct, want ik heb veel dromen. Nog steeds. Alleen voel ik alsmaar sterker de drang, zeg maar nood, om keuzes te maken.

 

Mevrouw LEF was zo een droom. Met een webshop vol innovatieve en vooral praktische textieltoepassingen en accessoires voor de ‘zittende medemens’ wilde ik tonen dat je woorden als hip en trendy ook in één adem met rolstoel kunt noemen. Maar ik had (heb) nog dromen. Zoals meer bewustwording. Meer diversiteit. Opnieuw kunnen stappen. Praten als het even kan. Een aanwezige mama zijn, net als een rots in de branding voor mijn familie en vrienden… Ik moet toegeven dat ik de lat voor mezelf vaak onnoemelijk hoog leg. Zo hoog dat ‘willen’ plots ‘moeten’ wordt. Eerlijk? Ik heb al teveel meegemaakt om ook nog eens te gaan ‘moeten’ in het leven. Het woord alleen al put me uit. Ik voel dat ik grip verlies op hetgeen wat echt telt. Meer nog: ik ben de energie zoek om er echt werk van te maken. Dus… heb ik beslist om mezelf te ont-’moeten’, om keuzes te maken.

 

Ik moet toegeven dat ik de lat voor mezelf vaak onnoemelijk hoog leg. Zo hoog dat ‘willen’ plots ‘moeten’ wordt.

 

The end is near

Vanaf 1 juli start Mevrouw LEF met een totale uitverkoop. Dat klopt. Ik stop ermee. Anderhalf jaar lang heb ik mijn hart en ziel aan deze webshop gegeven. Ik heb zeker niet gefaald. Ik ben zelfs fier op wat ik heb opgebouwd, maar een zaak moet kunnen groeien en daar knelt het schoentje. Zowel mijn fysieke als verbale beperkingen maken het moeilijk om Mevrouw LEF echt op de kaart te zetten. Het hele gedoe rond de webshop heb ik zwaar onderschat. Dat geef ik grif toe. Het was een mooi avontuur, maar mijn lichaam zegt nu ‘stop’. Ik wil mijn krachten voortaan 100% inzetten op revalideren. Ik wil uit die stoel. Elk spiertje in mijn lijf voelen. Zonder er doekjes om te winden: ik wil graag nog wat vooruitgang boeken en daardoor een betere mama, partner, dochter, zus, vriendin, … maar vooral een betere versie van mezelf worden. Hoe ik dat allemaal ga aanpakken? Die plannen worden met de dag concreter, al zijn ze momenteel nog even top secret. Punt is dat mijn webshop nu helemaal leeg moet. En dat maakt dat je die hippe shoppers, trendy bibs, comfy sjaals en handige rolstoelcapes vanaf nu op deze site kan vinden aan zachte prijsjes!

 

The final curtain

Voor het doek volledig valt over Mevrouw LEF wil ik jullie nog bedanken. Uiteraard om jullie steun. Omdat jullie geloofden in mij en mijn ambities, desondanks mijn beperkingen. Omdat jullie luisterden naar mijn verhaal en het verder vertelden. Jullie vaak bemoedigende woorden gaven me power. Ik wil ook benadrukken dat het goed met me gaat. En dat zeg ik niet omdat ik het zelf harder zou geloven. Het is écht zo. Sinds ik de knoop heb doorgehakt voel ik me sterker. Gedrevener. Rozen verwelken, webshops vergaan, maar de échte mevrouw lef blijft altijd bestaan!